Deja Vu in nieuwe vertrouwde handen

Op 1 juli 2022 is het zover. Dan dragen we Deja Vu over aan onze collega Richard Croes en zijn partner Marco Klompenhouwer. We zijn heel blij! In hen hebben we de zo gewenste opvolgers gevonden.

Wij, Ton en Anke, kijken met plezier en gepaste trots terug op de afgelopen 17 jaar. Het is ons gelukt de winkel die we in 2005 overnamen en die in zwaar weer was beland, weer glans te geven. Deja Vu staat nu op de kaart in Nijmegen en ver daarbuiten als meubel- en designzaak waar je op zijn minst één keer moet binnenlopen.
Onze missie is door de jaren heen hetzelfde gebleven: bouwen aan een designcollectie met een eigen én eigentijds gezicht waarbij advies, service en kennis van de materie hoog in het vaandel staan. We willen mensen inspireren en vinden het waardevol om het verhaal van en in veel gevallen ook de mens achter het meubel, de lamp of het sieraad te kennen.

De nieuwe eigenaars
Richard werkt alweer vier jaar bij Deja Vu en is inmiddels een vertrouwd gezicht in de winkel. Hij kent de winkel- en meubelcollectie door en door. We hebben onze collega de afgelopen jaren leren kennen als een bevlogen meubel- en verlichtingsadviseur pur sang met veel enthousiasme en kennis van zaken.
Voor klanten van het eerste uur is Richard een bekend gezicht. Hij werkte ooit enige jaren bij de oprichters van Deja Vu als manager. Vervolgens was hij 12,5 jaar senior interieuradviseur bij Cilo in Zutphen.
Ook zijn partner Marco heeft ruime ervaring in advisering en verkoop. Hij werkte jarenlang op de meubelafdeling van De Bijenkorf in Arnhem tot het warenhuis werd opgeheven.

Deja Vu blijft Deja Vu
We hebben er het volste vertrouwen in dat Richard en Marco Deja Vu met dezelfde bevlogenheid zullen voortzetten. Als klant kun je gerust zijn; in de dagelijkse gang van zaken verandert er niets. Je kunt van Deja Vu dezelfde service blijven verwachten. Bovendien zul je de vertrouwde gezichten van medewerkers blijven zien. Hun expertise gaat de nieuwe eigenaars vergezellen.

Tot slot willen wij iedereen danken voor al het enthousiasme, vertrouwen en de prettige samenwerking de afgelopen 17 jaar! We wensen Richard en Marco heel veel succes en bovenal veel plezier en geluk toe met het verwezenlijken van hún droom in Deja Vu!

Ton Thoonsen en Anke Heezen

21_winkel-2_dejavu
header-mei 2022-9_dejavu

Contact

DEJA VU
Houtstraat 57
6511 JM Nijmegen

t 024 – 323 94 93

info@dejavu.nl
www.dejavu.nl

Openingstijden

We ontvangen je graag bij Deja Vu!

Openingstijden:

dinsdag t/m vrijdag van 10 – 17.30 uur
zaterdag van 10 – 17 uur
1e zondag van de maand van 13 – 17 uur

We zijn op zondag 3 maart geopend van 13.00 tot 17.00 uur

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van bijzondere activiteiten en aanbiedingen? Geef je dan op voor onze Nieuwsbrief:

Social

Volg ons ook online